Yrittäjyys on nyt sitten entistä elämää.  Enää ei tarvitse olla vastuussa juoposta yhtiökumppanista ja huolehtia pelästyneistä työntekijöistä.  Nyt on itse ehkä sitten se pelästynyt työntekijä.  Ehkä.  Kun ei tiedä vielä.  Uusi homma kun alkaa ensi viikolla.  Ja tämä viikko on lomaa.  Mutta.  Mitä hittoa lomalla tehdään? 

Viimeksi on ollut kokonainen viikon kestävä (ehjä, ilman duunipuheluita jne.) kestävä loma, hmm... n. viisi vuotta sitten.  Vai oliko opiskeluaikana?  En minä muista mitä lomalla tehdään!  Olisi varmaan pitänyt lähteä jonnekin reissuun mutta kun ei saanut aikaiseksi.  Silloin kun oli kauhea kiire ja stressi niin sitä vaan haaveili siitä että on vaan.  Ja nukkuu.  No joo.  Nyt on mennyt maanantai ja tiistai vaan ollessa ja nukkuessa.  Paitsi että olen herännyt kumpanakin aamuna ennen kymmentä.  Miksi vapaa-aamuina ei sitten nukuta vaikka duuniaamuina jokainen 5 min. lisäunta on niin kullanarvoisia?? En minä vaan ymmärrä.  Ja sitten olen vaan ollut.   Ja hitto että on tylsää.  Mitä tässä nyt sitten tekisi?

Vielä on lomaa ja oleskelua 5 päivää.  Tästä on nyt pakko nauttia kun sitä kuitenkin sitten kiroilee jo ensi maanantaiaamuna kun on aikaisin duuniin (uuteen sellaiseen, jee sentään!!) lähtö.

Eli oleskelen.  Ja lomailen.